Imao sam samo 7 godina kada sam ušao u svet računara. Kao dete najviše vremena sam želeo da provodim kod strica jer je on tada imao računar 386. Posle dve godine nestrpljivog čekanja dobio sam od roditelja na poklon računar isto 386. Od toga dana, svaki dinar koji sam imao ulagao sam samo u kompjuter.

Osnovnu školu sam završio u Vrčinu sa odličnim uspehom, primernim vladanjem i Vukovom diplomom, ali su mi računari uvek bili prvi u mislima.

Zbog velike želje da što više ovladam znanjem na računarima upisao sam srednju Tehničku školu ''Novi Beograd'' smer : Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje koju sam školske godine 2003/04 završio sa odličnim uspehom, diplomirao sa odličnom ocenom i proglašen sam za đaka generacije od strane Nastavničkog veća Tehničke škole ''Novi Beograd''.
2004. godine osvojio sam sa odabranim timom Tehničke škole 18. mesto na evropskom takmičenju “SIEMENS JOIN MULTIMEDIA 2004”.

Posle svakog završenog školskog dana, uvek sam sedeo za računarom i uz pomoć prijatelja – Radeta Kneževića (kome sam izuzetno zahvalan na svom prenesenom znanju i otkrivanju malih računarskih tajni), učio i saznavao sve više i više o toj moćnoj mašineriji koja je polako postala moja opsesija!

Kako sam brzo ovladao veštinama za računarom, počeo sam da se bavim
popravkom i servisiranjem i instaliranjem operativnih sistema. Ubrzo potom sam počeo da obučavam i pomažem prijateljima i poznanicima da rade u operativnim sistemima, da rade u korisnim programima, na internetu i koriste programe za obradu fotografija i mnoge druge.
Školske 2004/05. godine upisao sam I godinu na Višoj elektrotehničkoj školi u Beogradu na Voždovcu, smer: Računarske tehnologije. Nova saznanja koja sam stekao na Višoj školi omogućila su mi da uđem u svet izrade internet stranica i programiranja što me za sada najviše interesuje! Računari su za mene budućnost i nastojaću da moje poslovno opredeljenje bude usmereno na njih jer ću jedino na taj način biti ispunjen u poslu!

Pored računara dosta me zanima i profesionalno fotografisanje. Tako sam 2006. godine kupio polu-profesionalni aparat i počeo da fotografišem. Pošto sam veliki ljubitelj životinja a naročito pasa, fotografije istih su se našle u najvećem broju moje kolekcije. Takođe volim da se šetam i otkrivam prirodu kroz objektiv. Posle nekoliko hiljada napravljenih fotografija sve sam bolji u tom poslu. Najbitnije je od svega da imam volju i da volim to što radim, pa je uspeh samim tim veći!